Arrangementer

Erfaringsmøder for undervisere på avu og FVU vedr. mundtlige og skriftlige prøver

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet vil igen i år sætte fokus på de mundtlige og skriftlige prøver og afholder i november 2021 erfaringsmøder for undervisere. Møderne afholdes på Trinity Hotel & Konference Center A/S den 18. og 19. november 2021.

Erfaringsmøder for undervisere på avu og FVU vedr. mundtlige og skriftlige prøver

Formålet med møderne er at sikre en større ensartethed i bedømmelsen af de mundtlige og skriftlige prøve samt sætte fokus på undervisningen, der fører op til prøverne.

Torsdag den 18. november

Torsdag den 18. november afholdes møder i fagene dansk avu, dansk som andetsprog avu, matematik avu historie avu, samfundsfag avu, FVU- en-gelsk.

Fredag den 19. november

Fredag den 19. november afholdes møder i fagene engelsk avu, naturvidenskab avu, FVU-dansk, FVU-matematik, FVU-digital og FVU-Start. FVU-start afholdes som formiddagsmøde. 

I fokus

For avu-fag sættes der med udgangspunkt i Almen Eksamensbekendtgørelsen bl.a. fokus på følgende områder: prøvens grundlag, prøvens forløb og bedømmelser.

For FVU-fag sættes der med udgangspunkt i Almen Eksamensbekendtgørelsen bl.a. fokus på de centralt stillede prøver, lokalt stillede prøver og afsluttende standpunktsbedømmelser.

I år vil der desuden være fokus på målgruppen af andetsprogede kursister i fagene.

Der vil blive en smule forberedelse for den enkelte deltager inden dagen for at optimere udbyttet i workshoppen. Der udarbejdes et detaljeret fagpro-gram, som sendes ud til deltagerne torsdag den 11. november 2021.

Tilmelding

For tilmelding klik her

Der er bindende tilmelding til møderne, bemærk at der allerede er sidste tilmelding er 15. september 2021.

Fulde program

Se det fulde program øverst på siden. 

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.