Arrangementer

Informationsdag for censorer torsdag d. 9. maj 2019

Torsdag d. 9. maj 2019 afholdes der informationsdag for beskikkede avu-censorer.

Børne- og Undervisningsministeriet og Danske HF & VUC inviterer til informationsdag for beskikkede avu-censorer.  Formålet med informationsdagen er at klæde beskikkede censorer på, så vi sikrer en mere ensartet bedømmelse af de centralt stillede skriftlige prøver.

Programmet er todelt - første del af dagen (kl. 9.00-13.15) er for censorer i fagene dansk, dansk som andetsprog og matematik, mens eftermiddagens program er for censorer i fagene engelsk og tysk (kl. 12.00-15.30).

Der bliver en smule forberedelse for den enkelte deltager inden informationsdagen for at optimere udbyttet af de fagspecifikke workshops. Der udarbejdes et detaljeret fagprogram, som sendes ud til deltagerne fredag den 3. maj.

 

Praktisk information

Dato
9. maj 2019 - kl. 9:00-15:30

 

Pris
Deltagelse koster 645 kr.

 

Sted
Hotel Munkebjerg i Vejle

 

Målgruppe
OBS: DAGEN ER KUN FOR BESKIKKEDE CENSORER

 

Tilmeld dig informationsdagen

Tilmeldingsfristen er torsdag den 2. maj 2019.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.