Kvalitetsudvikling

VUC’erne er som øvrige institutioner forpligtet til at leve op til Bekendtgørelse om kvalitetsudvikling og resultatvurdering i almen voksenuddannelse (avu).

Det betyder, at institutionerne har fokus på selvevaluering og systematiske processer, hvor der kan samles viden om undervisning, kursisternes trivsel, de fysiske rammer m.v. De fleste VUC’er anvender eksterne firmaer til at opsamle og udarbejde benchmarkings.

På denne side kan du hen af vejen finde ideer til, hvordan du og din institution kan arbejde videre med trivselsmålinger, så det er med til at ændre praksis.

 

Her finder du Bekendtgørelsen om kvalitetsudvikling og resultatvurdering i almen voksenuddannelse (avu).

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.