Arrangementer

Faglig ledelse i dagtilbud – lancering af ny temaside på emu

Den faglige ledelse er en helt central opgave for alle ledere i dagtilbud, og du kan nu finde inspiration til at udvikle jeres faglige ledelse på emus nye temaside.

Kom med til den virtuelle lancering, hvor der vil være oplæg og mulighed for spørgsmål.

Den faglige ledelse er en helt central opgave for alle ledere i dagtilbud, og nu har vi lanceret en temaside på emu.dk, hvor du kan komme hele vejen rundt om emnet faglig ledelse.

Vi vil gerne sprede det gode budskab om vores nye temaside om faglig ledelse, og det gør vi med en virtuel lancering, hvor du kan være med!

Til lanceringen får du:

  • en virtuel rundvisning på STUKs nye temaside om faglig ledelse
  • en præsentation af 10 konkrete ledelseshandlinger, som kan inspirere dig i din faglige ledelse
  • mulighed for at stille dine spørgsmål om faglig ledelse til vores praksiskonsulenter - eller bare være med på en lytter og blive klogere på andres erfaringer.

Vores virtuelle lancering henvender sig til dig, der er pædagogisk leder, dagtilbudsleder, områdeleder eller konsulent i en forvaltning på dagtilbudsområdet.

 

Tid og sted

Lanceringen er et online arrangement, som afholdes over Zoom d. 26. januar 2023 kl. 10.00-11.10.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er torsdag den 26. januar 2023, kl. 9.00.

Tilmeld dig via dette link (conferencemanager.dk)

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.