Arrangementer

Virtuelle temamøder om arbejdet med de gode læringsmiljøer for alle børn og med fokus på børn i udsatte positioner

Deltag i et virtuelt temamøde og få inspiration og nye perspektiver på jeres arbejde med børn i udsatte positioner. Temamødet er for ledere og pædagoger og sidste tilmeldingsdag er den 7. juni. 

Styrk arbejdet med de pædagogiske læringsmiljøer med i samarbejde med praksiskonsulenterne. Det virtuelle temamøde har særligt fokus på børn i udsatte positioner. 

 

Formål

Formålet med de virtuelle temamøder er at inspirere og understøtte jeres arbejde med udvikling af læringsmiljøer, som særligt kommer børn i udsatte positioner til gavn - samt at give jer mulighed for at udveksle inspiration og erfaring i jeres pædagogiske opmærksomhed på læringsmiljøerne.

 

Indhold

Praksiskonsulenterne vil give et kort oplæg om temaet, som bl.a. vil handle om:

  • Perspektiver på børn i udsatte positioner
  • Fakta om børn i udsatte positioner
  • Risiko- og beskyttelsesfaktorers betydning for børn i udsatte positioner
  • Fælles pædagogisk opmærksomhed på læringsmiljøet

Efter oplægget vil Praksiskonsulenterne lægge op til udveksling af viden og erfaringer på tværs af dagtilbud og kommuner.

 

Tidspunkt og tilmeldning

Vi tilbyder det virtuelle temamøde på to tidspunkter i juni. Tilmeld dig på linksene nedenfor: 

 

Virtuelt fyraftensmøde den 14. juni kl.16.00 - 17.30

Virtuelt temamøde 17. juni kl.12.00 - 13.30

 

De virtuelle temamøder foregår via Skype med et maksimalt antal på 30 deltagere til hvert møde.

 

Tilmeldingsfrist den 7. juni

Du vil efter din tilmelding modtage en mail med praktisk information om din deltagelse i det virtuelle møde samt en kalenderindkaldelse til mødet.

Hvis du har spørgsmål forud for mødet, er du velkommen til at skrive til praksiskonsulent Tina Steenbeck: tina.steenbeck@stukuvm.dk, eller praksiskonsulent Signe Romme: signe.romme@stukuvm.dk

 

 

Siden er opdateret 21. maj 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.