Arrangementer

Virtuelle temamøder om det interkulturelle forældresamarbejde

Deltag i et virtuelt temamøde 11. eller 20. maj - og få inspiration til jeres arbejde med det interkulturelle forældresamarbejde.

Praksiskonsulenterne fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til virtuelt temamøde om interkulturelt forældresamarbejde – målrettet henholdsvis pædagoger og ledere i daginstitutioner og dagplejere og dagplejepædagoger.
 

Formål

Formålet med det virtuelle temamøde er at inspirere og understøtte jeres arbejde med det inkluderende forældresamarbejde, samt give jer mulighed for at erfaringsudveksle på tværs af kommuner.

 

Indhold

Praksiskonsulenterne vil på mødet præsentere viden om, og ideer til, understøttelse af det gode interkulturelle forældresamarbejde. Et godt samarbejde mellem forældre og det pædagogiske personale skaber sammenhæng i børns liv på tværs af hjem og dagtilbud, og forældresamarbejde er et centralt element i den styrkede pædagogiske læreplan.

I løbet af mødet vil Praksiskonsulenterne lægge op til udveksling af viden og erfaringer på tværs af dagtilbud og kommuner.

 

Tidspunkt

Vi tilbyder temamødet på to tidspunkter i maj:

  • Den 11. maj kl. 12.30-14.00 for dagplejere og dagplejepædagoger
  • Den 20. maj kl. 15.30-17.00 for pædagoger og ledere

 

Tilmelding

Temamøde den 11.05.21. kl. 12.30-14.00  
Temamøde den 20.05.21. kl. 15.30-17.00

Tilmeldingsfrist: 6. maj. 2021.

De virtuelle temamøder foregår via Skype med et max. antal på 25 deltagere til hvert møde.

Du vil efter din tilmelding modtage en kalenderinvitation til mødet med praktisk information om din deltagelse i det virtuelle møde.

Hvis du har spørgsmål forud for mødet, er du velkommen til at skrive til praksiskonsulent jeanette.serve.brunghart@stukuvm.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.