Nyhed

Konference om dagtilbud af høj kvalitet

Kom til vores årlige konference om dagtilbud af høj kvalitet den 8. november. I år er temaet ”Styrket tilsyn som en vej til kvalitetsudvikling”. Det er gratis at deltage og tilmeldingen er nu åben.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer konsulenter, chefer, ledere og pædagogisk personale på dagtilbudsområdet til vores årlige landsdækkende konference om, hvordan vi gør høj kvalitet i dagtilbud til virkelighed. Konferencen afholdes tirsdag den 8. november 2022 i Odense.

Læs mere om konferencen, se programmet for dagen og tilmeld dig her.

 

Du kan tilmelde dig med enten fysisk eller virtuel deltagelse.

 

Årets tema: Styrket tilsyn som en vej til kvalitetsudvikling

Hvordan organiseres og gennemføres et udviklingsorienteret tilsyn, der både kan virke understøttende for den løbende kvalitetsudvikling i dagtilbud og samtidig sikre, at praksis lever op til lovgivningens rammer?

Få inspiration til udviklingen af jeres tilsyn med dagtilbud, fx om samspillet mellem tillid og kontrol, om brug af observationer og anden data til opfølgningen på tilsynet.

 

Tid og sted

Konferencen afholdes tirsdag den 8. november 2022 kl. 9.00-15.30 i ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

 

Kontakt: Sif Hummelgaard Thomsen

Direkte tlf.: 30 89 77 04
E-mail: sif.hummelgaard@stukuvm.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.