Artikel

Webinarer for elever

Videncenter for digital handel og Videncenter for data afholder løbende webinarer for merkantile elever. Det er også muligt at se eller gense tidligere webinarer.

Webinarer for elever

Som underviser tilmelder du klassen på videncenterets hjemmeside og får efterfølgende et link til en videokonference tilsendt. Dette link deles med eleverne, som nu kan deltage i webinaret fra deres egen device – uanset om de sidder på skolen eller hjemme og arbejder. Du kan også lade fremmødte elever deltage i webinaret via billede og lyd på projekter i klasselokalet.

Under webinaret kan du bede den enkelte elev tage 10 stikord, som efterfølgende deles i et fælles online dokument, så klassen har fælles noter fra webinaret efterfølgende. Du kan også bede eleverne udfylde et spørgeskema efter webinaret med spørgsmål til indhold eller udbytte af webinaret.

 

Emner og erfaringer fra virkeligheden

Eleverne får mulighed for at høre eksperter uddybe relevante emner inden for deres uddannelse og ikke mindst høre hvordan eksperterne arbejder med kendte virksomheder i virkeligheden. Det er spændende for eleverne at høre om praksis og at teorien, de lærer på skolen, også bruges i praksis.

Eksempler på tidligere emner er B2B markedsføring, Omnichannel kundeservice, kundeservice anno 2020 og AR in social media. Disse webinarer kan genses på vincentrenes portal. Det er også her klassen tilmeldes kommende webinarer.

 

Mere information og tilmelding

Videncenter for Digital handel

Viden om Data

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.