Arrangementer

Konference: Fremtidens udfordringer og muligheder for Erhvervsskoleundervisere

Den 6. maj i år afholder Uddannelsesforbundet i samarbejde med DEG konferencen Fremtidens udfordringer og muligheder for Erhvervsskoleundervisere.  

Arbejdsmarkedet ændrer sig konstant og med stigende hastighed, og det gælder også i høj grad for kravene til erhvervsskolerne og lærerne.

Den grønne omstilling buldrer fortsat derudaf med stigende fokus på, at vi mangler faglærte i denne omstilling. Samtidig forventes det, at den kunstige intelligens (AI) med ChatGPT teknologien vil ændre både arbejdsmarkedet og måden, der undervises på i timerne. Og endelig er der øgede krav i forhold til motivation, engagement og fastholdelse af erhvervsskoleelever.

Konferencen sætter skarpt på, hvad de store ændringer vil betyde for en erhvervsskolelærer, herunder krav til for eksempel efteruddannelse, pædagogiske og didaktiske muligheder og udfordringer.

Du kan læse mere om konferencen her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.