Arrangementer

Liveevent: Se med, når Anders Lund Hansen giver elever på erhvervsuddannelserne inspiration til arbejdet med lærepladssøgning

Dette liveevent udspringer af forløbsrækken ’Din digitale gæstelærer’, der blev udviklet henover sommeren 2021.

De digitale gæstelærerforløb består af videoer eller podcasts, hvor anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere som eksempelvis administrerende direktør i Grundfos Danmark Anders Lund Hansen formidler et fagligt tema for eleverne. I denne række af liveevents drager nogle af de digitale gæstelærere ud på skoler i Danmark – og du kan se med live.

I det digitale gæstelærerforløb ’Find en læreplads’ er Anders Lund Hansen gæstelærer. Her deler Anders Lund Hansen ud af sine erfaringer med rekruttering af lærlinge og sætter fokus på, hvordan elever på erhvervsuddannelserne kan arbejde med deres søgning af en læreplads. Se med, når dette forløb omsættes til et liveevent, og elever på Mercantec i Viborg får besøg af Anders Lund Hansen og prøver dele af forløbet af. 
 
Med liveeventet kan du få inspiration til at anvende forløbet med dine elever. Du kan også se liveeventet sammen med dine elever, så I sammen kan blive inspireret til at gøre brug af dette eller andre digitale gæstelærerforløb i undervisningen.
 
Målgruppen for liveeventet er lærere, der underviser på erhvervsuddannelsernes grundforløb 1 og grundforløb 2 på tværs af hovedområderne, og elever på grundforløb 1 og grundforløb 2 på tværs af hovedområderne. 

Læs mere om forløbet med Anders Lund Hansen her.

Dato

Den 23. september 2021 

Tid

kl. 12:00 

Sted

Virtuelt

Pris

Gratis

Tilmelding

Se med her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.