Arrangementer

Webinar om at forebygge negativ social kontrol på ungdomsuddannelserne

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til webinar onsdag den 10. marts 2021 fra kl. 9-11.

Som fagprofessionel kan det være svært at vurdere, hvornår en elev er udsat for negativ social kontrol, og hvorvidt der er behov for at gribe ind. Derfor inviterer Styrelsen for Undervisning og Kvalitet til webinar med det formål at understøtte ledere og undervisere på ungdomsuddannelserne i arbejdet med at klæde de unge tilstrækkeligt på til at stå stærkere, hvis nogen forsøger at kontrollere dem.

 

Program

  • Oplæg ved Styrelsen for Undervisning og Kvalitet om skolernes rolle vedrørende forebyggelse af negativ social kontrol
  • Oplæg ved Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) og deres anbefalinger til arbejdet med at forebygge og håndtere negativ social kontrol
  • Dialog mellem unge der har oplevet negativ social kontrol og deres anbefalinger til skolerne
  • Praksiseksempler fra ungdomsuddannelser og deres arbejde med at sætte forebyggelse af negativ social kontrol på dagsordenen

Undervejs i webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål og erfaringsudveksle med det formål, at skolerne sammen kan udvikle gode løsninger i arbejdet med at forebygge negativ social kontrol.

Læs mere om arrangementet her

 

Tid

Onsdag den 10. marts 2021 fra kl. 9-11.

 

Tilmelding

Tilmeld dig her

Det koster 150 kr. at deltage.

 

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.