Forskning og viden

Tilbud til stærke elever på erhvervsuddannelserne

Hvem er de stærke elever? Hvorfor fokus på de stærke elever? Hvilke tilbud er der til stærke elever? Det er de centrale spørgsmål, som bliver rejst i hæftet 'Tilbud til stærke elever på erhvervsuddannelserne'.

Hæftet indeholder resultaterne af EVA’s undersøgelse af erhvervsuddannelsernes tilbud til stærke elever, som blev gennemførte i efteråret 2010. Hermed sætters der fokus på den elevgruppe, som også er kendt som talenterne, de dygtige elever, de ressourcestærke elever eller elever med gode forudsætninger for uddannelse. 

I undersøgelsen afdækkes, hvad der nærmere kendetegner denne elevgruppe på erhvervsuddannelserne, og hvilke tilbud der er til dem. Der gås særligt i dybden med grundforløbspakkerne målrettet stærke elever. Hæftet henvender sig til de personer på erhvervsuddannelserne, der arbejder med at igangsætte og videreudvikle tilbuddene til stærke elever, fx afdelings- og uddannelsesledere.

Find hæftet på eva.dk

Kreditering 

Hæftet 'Tilbud til stærke elever på erhvervsuddannelserne' er udarbejdet af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) i 2011.

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.