Alsidig idrætsudfoldelse

Den fysiske aktivitet står centralt. Alsidighed i undervisning sikres gennem de tre færdighedsområder; boldspil, musik og bevægelse, klassiske og nye idrætter - og indgår med minimum ét forløb i undervisningen. 

Skriftligt arbejde indgår i faget i form af udformning af trænings- og opvarmningsprogrammer, træningslogbog, samt løbende udformning af dokumentationsopgaver som indgår i elevernes arbejdsportfolio. På niveau C indsamler eleverne derudover data og finder løsninger på idrætsfaglige problemstillinger, som indgår i en dokumentationsopgave.

I undervisningen skal eleverne anvende forskellige digitale redskaber til fx udførelse af fysiologiske tests, valg af musik til træning, samt via Apps til udformning af opvarmning- og bevægelsesprogrammer.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.