Konferencer og møder

Virtuelt møde: Implementering af Trepartsaftale om flere lærepladser og entydigt ansvar

På dette webinar vil du få indsigt i, hvordan TECHCOLLEGE har tilrettelagt udviklingsarbejdet, der har ledt dem frem til en forandringsmodel med 10 konkrete indsatser. Dato: 6. december 2021 kl. 14.00 -14.45.

Som fortsættelse af rækken af virtuelle møder om Trepartsaftale om flere lærepladser og entydigt ansvar, samt Trepartsaftale om styrket rekruttering til det offentlige område, inviterer Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) denne gang til et virtuelt inspirationsmøde.

Formålet med mødet er at inspirere erhvervsskolerne i arbejdet med at implementere aftalerne. Målgruppen for mødet er ansatte på erhvervsskoler, som beskæftiger sig med lærepladsopsøgende arbejde på alle niveauer i organisationen.
 

”Trepart – en proces mod flere bæredygtige lærepladser” ved TECHCOLLEGE. 

Fra Strategisk overblik til operationalisering i dagligdagen, en samlet strategi for at skabe flere lærepladser.

TECHCOLLEGE anser trepartsaftalen for at være deres største strategiske indsatsområde. Skolen har derfor arbejdet med udviklingen af en samlet strategi for at skaffe flere lærepladser – bl.a. gennem systematisk involvering af relevante aktører og samarbejdspartnere.

 

Tid og tilmelding

Mandag den 6. december 2021 kl. 14.00 – 14.45.
Mødet foregår via Skype. 

Link til tilmelding

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 2. december kl. 16.00.

 

 

 

Kontaktmail:  jens.mariager@stukuvm.dk

 

Siden er opdateret 20. juni 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.