Redskab

Gode råd og regler om ansættelse af elever i oplæring

Hjælp virksomheder med at få styr på, hvordan de bliver godkendt til at ansætte elever. Du kan finde overskueligt materiale om uddannelsesaftaler, økonomi, ferie og ansvar. 

 

Hjælp og vejledning

På uvm.dk findes forskellige guider med hjælp og vejledning:

  • Sådan får I en elev/lærling - En enkel guide til, hvordan virksomheder ansætter en erhvervsuddannelseselev. Information om godkendelse som oplæringsvirksomhed, uddannelsesaftaler, økonomi og ansvar.
  • Sådan får I en voksenelev/lærling - En enkel guide til, hvordan virksomheder ansætter en voksen erhvervsuddannelseselev. Information om godkendelse som oplæringsvirksomhed, uddannelsesaftaler, økonomi og ansvar.
  • Find desuden guiden "Uddannelsesaftaler for erhvervsuddannelser"

Find alle materialer via dette link til uvm.dk

 

 4 trin til en elev

Virksomheden kan med denne enkle step-by-step-guide få styr på procdurerne. 

Ved hjælp af fire simple trin kommer virksomheden hurtigt i gang med søgning efter en elev. Hvis de allerede har fundet en elev, kan guiden også hjælpe til at komme videre med ansættelsen.

Link til værktøjet: 4 trin til en elev

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.