Redskab

Oplæring - Hvordan forbedrer vi god praksis for undervisningsmiljø omkring elevernes oplæringstid?

Et godt oplæringsforløb understøttes af forudgående indsatser, som danner og forbereder eleven på erhvervet. Video og udviklingsredskab sætter fokus på sammenhængen mellem skoleperioder og oplæringsperioder.

 

Sammenhæng mellem skole og oplæring (3:40 min)

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

 

Udviklingsredskab

Med afsæt i dette udviklingsredskab kan I styrke jeres samarbejde om og fælles refleksion over praksis i forbindelse med overgange og sammenhænge i skole og oplæring.

Forslagskatalog

Kataloget er målrettet lærere, vejledere og ledere på danske erhvervsuddannelser.
Kataloget indeholder både tværgående og elev- eller uddannelsesspecifikke eksempler. Håbet er derfor, at lærere og ledere på for eksempel merkantile uddannelser kan lade sig inspirere af praksis fra for eksempel det grønne område og omvendt.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.