Fravær

Når elever udebliver fra undervisningen har det konsekvenser både for den enkelte elev og for et hold. Et højt fravær har betydning for den læring og udvikling, som eleverne skal opnå i løbet af en uddannelse.

Årsagerne til fravær kan være mange og bunde i vidt forskellige omstændigheder; lige fra fysisk eller psykisk sygdom, mobning, uddannelsestvivl, kedsomhed eller problemer på hjemmefronten. Fravær er tæt forbundet med frafald, og derfor kommer en stor del af den viden, der findes om fravær, fra undersøgelser om frafald.

På denne side finder du en artikel om EUC Nordvest, der har valgt at samle deres GF1-elever i et center på tværs af fagretninger. 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.