Fysisk undervisningsmiljø

Gode møbler, frisk luft og en tilpas temperatur i klasselokalet understøtter elevernes trivsel og forudsætninger for at deltage i og lære af dagens aktiviteter.

Også de æstetiske rammer omkring skolen – udsmykningen af klasselokalet og skolens øvrige rum – kan medvirke til, at eleverne trives på deres uddannelse og bliver inspireret til at lære mere. Det er skolens ansvar at sørge for, at undervisningsmiljøet er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

Her på siden finder du materialer om betydningen af et godt undervisningsmiljø samt redskaber og metoder til at understøtte det gode fysiske og æstetiske miljø på skolen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.