Arrangementer

Webinarrække om it i grundfagene

Kom med, når eksperter i samarbejde med fagkonsulenter fra STUK og Center for it i Undervisningen sætter fokus på, hvordan du kan bruge it i din undervisning i grundfagene afsætning, samfundsfag og teknologi.

I grundfagsbekendtgørelsens fagbilag og i det enkelte grundfags vejledning stilles der krav til anvendelse af it i undervisningen. Grundfagslærere, skoleledere og organisationer har efterspurgt inspiration og hjælp til denne opgave.

 

It i grundfagsundervisningen

Derfor udbyder CIU en ny webinarrække, der omhandler brugen af it i grundfagsundervisningen. De tre grundfag i denne omgang er afsætning, samfundsfag og teknologi. Til hvert grundfag tilbydes en webinarrække af 4 webinarer i det enkelte grundfag, med en varighed af 90 min. Webinarrækkerne løber fra januar til maj 2024.

Målet er, at du som deltager udvikler kompetencer til at inddrage it-værktøjer i en grundfagsfaglig, erhvervsfaglig og pædagogisk sammenhæng. Webinarrækkerne vil give dig mulighed for at udvikle og afprøve metoder og værktøjer til det pædagogiske arbejde.

 

Sådan tilmelder du dig

Du kan finde mere information på videnscenterportalen.dk, hvor du både kan orientere dig i det enkelte fags webinarrække og tilmelde dig:

 

Indholdet er udviklet i samarbejde med fagets fagkonsulent fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, STUK.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.