Arrangementer

FGU Fagdage: Helhedsorienteret undervisning og demokratisk dannelse

På FGU Fagdage kan lærere og ledere i FGU få inspiration til arbejdet med demokratiske fællesskaber, helhedsorienteret undervisning og portfolio. Der afholdes tre dage, så du kan vælge den dato, der passer dig.

I september 2023 sætter FGU-læringskonsulenterne fokus på helhedsorienteret undervisning, portfolio og demokratiske fællesskaber.

Dagen er en heldagsworkshop med oplæg fra FGU-læringskonsulenterne og medarbejderne i partnerskabet ”Demokratiske fællesskaber”. Gennem casearbejde og praksisnære opgaver vil deltagerne blive inddraget i oplæggene og få konkret inspiration til deres daglige arbejde i FGU. 

 

Målgruppe

Målgruppen for fagdagene lærere og ledere i FGU.

 

Tid og sted

Der afholdes i alt tre identiske fagdage på Comwell Bygholm Park i Horsens kl. 9.30-15.00, og datoerne er:

  • Tirsdag d. 26. september kl. 9.30-15.00
  • Onsdag d. 27. september kl. 9.30-15.00
  • Torsdag d. 28. september kl. 9.30-15.00

 

Pris

Fagdagene er gratis, men kræver tilmelding.

 

Tilmelding

Du kan finde program for dagen og tilmelde dig på siden conferencemanager. Hver dag har en særskilt tilmeldingsside:

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.