Arrangementer

Virtuelt temamøde om undervisningsforløb inden for byg, bolig og anlæg

På temamødet vil du høre om tre konkrete projekter fra tre FGU-skoler.

Dette er et ud af i alt tre temamøder om inspiration til praksisbaserede undervisningsforløb i praksispuljen for AGU og PGU.

Deltag i temamødet og hør om tre konkrete projekter fra de tre FGU-skoler: FGU Midt- og Østsjælland, FGU Syd- og Vestsjælland og FGU Nordvest.

 

Om arrangementet

Temamødet er relevant for undervisere på FGU og giver inspiration til konkrete undervisningsforløb, som er helhedsorienterede og praksisbaserede. 

 

Hør om disse tre projekter:

Godt møbeldesign - FGU Midt- og Østsjælland

Eleverne har arbejdet i en værkstedsproduktion med processen fra idé til produktion af et møbel. Undervejs arbejdede eleverne fra fire forskellige faglige vinkler, som hver især bidrog til helheden.

 

Sansehaven - FGU Syd- og Vestsjælland

Eleverne har etableret en sansehave for ældre og handicappede med stier, plantekasser og vandløb med rindende vand. Planlægningen og forberedelsen koblede de almene fag til arbejdet samtidig med, at eleverne samarbejdede på tværs af hold. 

 

Bynær biodiversitet - FGU Nordvest 

Eleverne producerede og opstillede bænke, kasser og naturhegn i skovhaven og etablerede en sansehave med drømmefangere og vindspil. Eleverne lavede desuden en eventyrhave, hvor der kan afholdes forskellige aktiviteter i samarbejde med en lokal børnehave.

 

Tid og sted

Arrangementet foregår torsdag d. 9. februar 2023 kl. 14.00-15.30 på Zoom.

 

Pris

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

Læs mere og tilmeld dig her via conferencemanager.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.