Pædagogisk ledelse

I institutionens og skolens pædagogiske ledelse har lærere og ledelse i fællesskab fokus på elevernes læring og trivsel, og sikrer sammenhæng imellem de mål skolen vil nå, og den praksis der bliver udøvet.

 

For at det kan ske, bør ledelsen sørge for en klar pædagogisk retning.

Som institution og skole opnår man god pædagogisk ledelse ved at have klare mål for elevernes læring, skabe en god dialog omkring pædagogik på skolen, og endelig ved at sikre kompetenceudvikling af lærerne.

"Viden om pædagogisk ledelse" indeholder en introduktionsvideo til pædagogisk ledelse, overblik over eksisterende viden om pædagogisk ledelse og udviklingsredskab til at arbejde med den pædagogiske praksis på skolen - se nedenfor.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.