Redskab

Mulighed for online ordblindetest

Det er muligt at gennemføre ordblindetesten virtuelt med elever i FGU. Læs mere om, hvad det kræver i denne artikel. 

Krav til elever og lærere ved online ordblindetest

For at kunne lave en ordblindtest online kræver det, at ordblindelæreren via en sikker forbindelse kan overvære elevens gennemførsel af testen, og at eleven har adgang til en computer med webkamera, lyd, headset og computermus. 

Det kræver også, at eleven har de nødvendige it-færdigheder, der skal til for at kunne gennemføre en test online herunder at kunne følge instruktionerne i Ordblindetesten.

Er eleven under 18 år, skal der indhentes en samtykkeerklæring, før testen kan gennemføres. Denne kan indhentes via e-Boks eller et andet lukket system.

 

Læs mere og ordblindetesten

På SPS-hjemmesiden kan du læse mere om den online ordblindetestning, herunder hvordan selve testen foregår. Du kan også finde mere information om, hvad en sikker forbindelse indbefatter.

Muligheder for at teste virtuelt med ordblindetesten (spsu.dk)

 

Siden er opdateret 10. maj 2023 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.