Arrangementer

Den gode overgang: Hvordan hjælper vi eleverne godt på vej fra børnehaveklassen til 1. klasse?

Kom med til dette webinar, hvor du kan høre om, hvordan vi med et fælles fagligt sprog kan sætte fokus på overgangen fra børnehaveklassen til 1. klasse, og dermed hjælpe eleverne til at få en god start i 1. klasse. 

Når klokken ringer ind til 1.klasse er det en ny verden, eleverne skal opleve, forstå og forholde sig til.

Arrangementet er henvendt lærere, pædagoger og børnehaveklasseledere i børnehaveklassen og 1. klasse. 

På webinaret vil du få viden og inspiration, som du kan anvende i praksis i samarbejdet mellem børnehaveklasseledere og kommende lærer- og pædagogteam.

Den kendte hverdag i børnehaveklassen med de faste rutiner og få voksne omkring eleverne er skiftet ud med flere voksne, forskellige fag og måske nye rutiner.

Børne- og Undervisningsministeriets læringskonsulenter afholder webinar om overgangen fra børnehaveklasse til 1. klasse. 

I vil få mulighed for at stille spørgsmål og dele jeres gode forslag og erfaringer med hinanden i slutningen af webinaret.

 

Tid og sted

Webinaret foregår virtuelt d. 6. juni 2023 kl. 14-14.45.

 

Pris

Det er gratis at deltage i arrangementet. 

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her via conferencemanager.dk.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.