Arrangementer

Digitale billedværktøjer i billedkunst i grundskolen

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og foreningen Danmarks billedkunstskabslærere inviterer til et virtuelt fagligt arrangement om digitalt billedarbejde i billedkunst i grundskolen.

Om arrangementet

Du bliver præsenteret for, hvordan arbejdet med digitale værktøjer kan indgå i faget billedkunst ud fra Fælles Mål, og får inspiration til, hvordan digitale værktøjer kan anvendes i undervisningen i billedkunst fra indskolingen, over mellemtrinnet og videre til valgfaget med fokus på progression i anvendelsen af de digitale værktøjer.

Oplægget har fokus på didaktik og praksiseksempler, bl.a. med eksempler på, hvordan fotografering, digital billedbehandling og videoredigering er anvendt i tematiske forløb samt eksempler på, hvordan det analoge og det digitale kan gå hånd i hånd og samtidig sikre en progression gennem hele skoleforløbet.  

Efter kurset eftersendes PowerPoint og vejledende bilag til enkelte digitale billedprogrammer.

 

Program

  • Kl. 16.00-16.05: Velkomst v. Anne-Marie Permin, læringskonsulent i STUK
  • Kl. 16.05-16.15: Digitalt billedarbejde ud fra Fælles Mål, v. Anne-Marie Permin
  • Kl. 16.15-17.30: Digitalt billedarbejde i didaktiske greb, praksiseksempler og progression fra indskolingen til valgfaget, v. Marie Kruse og Anna Støttrup, bestyrelsesmedlemmer i foreningen Danmarks billedkunstlærere
  • Kl. 17.30-17.50: Spørgsmål v. Marie Kruse og Anna Støttrup
  • Kl. 17.50-18.00: Afrunding og tak for i dag v. Anne-Marie Permin

 

Tid og sted

Arrangementet foregår virtuelt d. 5. januar 2023 kl. 16.00-18.00. 

 

Pris

Gratis

 

Tilmelding

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her (conferencemanager.dk)

Siden er opdateret 08. december 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.