Arrangementer

Leg i børnehaveklassen

Kom med til webinar om kompetenceområdet ”Krop og bevægelse” samt leg, som er grundlæggende for alle kompetenceområder i børnehaveklassen.

Webinaret afholdes den 28. februar 2024.
 

Om arrangementet
 

Tid

 D. 28. februar 2024 kl. 14.00-15.00.

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

  • Tilmeld dig her.
  • Tilmeldingsfrist d. 27. februar kl. 11.00.

  • Deltagerlink udsendes på mail umiddelbart efter tilmeldingsfrist.

Vi sætter sammen fokus på, hvordan leg spiller en afgørende rolle i børns udvikling.

Fagformål og legen: Leg har en central plads i fagformålet for børnehaveklassen. Legen støtter ikke kun børns sociale, emotionelle og kognitive udvikling. Den fremmer også kreativitet, problemløsningsevner og selvregulering. Ifølge fagformålet er leg en vej til at understøtte børns nysgerrighed, læring og lyst til at udforske verden omkring sig.

Vi vil udforske konkrete metoder til at inkludere leg i undervisningen og finde løsninger på udfordringer.

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.