Arrangementer

Liveevent: Se med, når Silja Okking underviser indskolingselever i det at synge sig glad

Dette liveevent udspringer af forløbsrækken ’Din digitale gæstelærer’, der blev udviklet henover sommeren 2021. De digitale gæstelærerforløb består af videoer eller podcasts, hvor anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere som eksempelvis Ramasjangvært Silja Okking formidler et fagligt tema for eleverne. I denne række af liveevents drager nogle af de digitale gæstelærere ud på skoler i Danmark – og du kan se med live.

I det digitale gæstelærerforløb ’Syng dig glad’ er Silja Okking gæstelærer i musik i indskolingen. Her underviser Silja Okking i musik, sang, følelser og fællesskab. Hun berører emner som generthed, 'at turde’, og at musik først og fremmest skal være sjovt. Se med, når dette forløb omsættes til et liveevent, og indskolingselever på Holluf Pile Skole i Odense får besøg af Silja Okking og prøver dele af forløbet af på egen krop. 
 
Med liveeventet kan du få inspiration til at anvende forløbet med dine elever. Du kan også se liveeventet sammen med dine elever, så I sammen kan blive inspireret til at gøre brug af dette eller andre digitale gæstelærerforløb i undervisningen.
 
Målgruppen for liveeventet er lærere i indskolingen (primært lærere, der underviser i musik) og indskolingselever. 

Læs mere om forløbet med Silja Okking her.

Dato

Den 10. september 2021 

Tid

kl. 12:00 - 13:00 

Sted

Virtuelt

Pris

Gratis

Tilmelding

Se med her.

Siden er opdateret 15. august 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.