Arrangementer

Naturfaglige fænomener i børnehaveklassen

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til webinar om kompetenceområdet "Naturfaglige fænomener i børnehaveklassen".

Webinaret afholdes den 29. januar 2024.
 

Om arrangementet

 

Tid

 D. 29. januar 2024 kl. 14.00-15.00.

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

  • Tilmeld dig her.
  • Tilmeldingsfrist d. 28. januar 2024 kl. 10.00.

  • Deltagerlink udsendes på mail umiddelbart efter tilmeldingsfrist.

Dette arrangement vil finde sted som en online begivenhed, På webinariet vil jeg Anja Bøhnke, læringskonsulent på børnehaveklassen, sammen med læringskonsulent Mette Pawlik Thorsen udforske betydningen af at skabe meningsfulde naturfagsoplevelser for de yngste elever.

Vi vil udforske læseplanen og give konkrete eksempler på, hvordan vi kan engagere eleverne i at lære om dyr og planter, årets gang og bæredygtighed. Vi vil dele metoder til at skabe førstehåndsoplevelser med naturen og de tilknyttede fænomener, både i klasseværelset og ude i naturen. Gennem praktiske eksempler viser vi, hvordan elevernes nysgerrighed kan stimuleres, og deres forståelse af naturverdenen kan udvikles. Vores mål er at inspirere børnehaveklasseledere til varieret undervisning, der fremmer elevernes engagement og naturbevidsthed i overensstemmelse med læseplanens retningslinjer.

Mette Pawlik Thorsen, en erfaren læringskonsulent inden for dette område, vil dele konkrete praksiseksempler og give vejledning om, hvordan disse principper kan implementeres i undervisningen. Der vil også blive trukket tråde til naturfagene som helhed og kontinuiteten i naturvidenskabelig læring.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til dette webinar, der sigter mod at berige jeres undervisningspraksis og styrke elevernes forhold til naturvidenskaben.

 

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.
 

Hvis du er forhindret i at deltage på denne dato, gør vi opmærksomme på at det også afholdes d.  5. marts 2024 kl. 14.00-15.00: Læs mere og tilmeld dig her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.