Arrangementer

Samtale om matematisk opmærksomhed mellem Margit Holm og Anja Bøhnke

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til et webinar om kompetenceområdet matematisk opmærksomhed i børnehaveklassen.

Om arrangementet
 

Tid

 D. 23. april 2024 kl. 14.00-15.00. 

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

  • Tilmeld dig her.
  • Tilmeldingsfrist d. 22. april 2024 kl. 10.00.

  • Deltagerlink udsendes på mail umiddelbart efter tilmeldingsfrist.

Er du interesseret i at udforske, hvordan matematisk opmærksomhed kan styrke elevernes forståelse for fx tal og geometri?

Så har du mulighed for at deltage i vores webinar, præsenteret af læringskonsulent Anja Bøhnke i samarbejde med Margit Holm fra Professionshøjskolen Absalon. Margit Holm deler sin ekspertise og besvarer spørgsmål live. I vil få mulighed for at indsende spørgsmål på forhånd.

Webinaret byder på:

  • Fokus på Fælles Mål: Vi dykker ned i Fælles Mål og undersøger, hvordan undervisningen kan tage udgangspunkt i dem.
  • Matematisk opmærksomhed i praksis: Vi undersøger, hvordan en legende tilgang kan styrke elevernes begyndende talforståelse og forståelse af geometri.
  • Skab sammenhæng: Lær, hvordan undervisning i børnehaveklassen kan skabe sammenhæng mellem elevernes tidligere arbejde med tal og den formelle matematikundervisning i 1. klasse.

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig.Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.