Arrangementer

SFO's sproglige superhelte

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til webinar om sprogets betydning i SFO.

Webinaret afholdes den 13. marts 2024.

Om arrangementet
 

Tid

 D. 13. marts 2024 kl. 10.00-11.00.

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

  • Tilmeld dig her.
  • Tilmeldingsfrist d. 12. marts 2024 kl. 10.00.

  • Deltagerlink udsendes på mail umiddelbart efter tilmeldingsfrist.

Sprogarbejdet spiller en afgørende rolle i børns udvikling og læring. På dette formiddagswebinar kommer vi ind på, hvordan man kan arbejde med sproget i SFO.

Vi vil komme ind på følgende områder:

  • Rollemodeller og superhelte: Som rollemodeller og superhelte for børnene har I en unik mulighed for at demonstrere sund sprogbrug, både verbalt og nonverbalt. Jeres måde at udtrykke jer på vil have stor indflydelse på, hvordan børnene lærer at bruge sproget. Dette er en vigtig opgave og en ærefuld rolle at indtage.
     
  • Sproget som en integreret del af miljøet: Ved at gøre sprogarbejdet til en naturlig del af alle aktiviteter og interaktioner, skaber I en atmosfære, hvor børnene ikke kun ser sproget som noget, der foregår i bestemte øjeblikke, men som en konstant tilstedeværelse i deres omgivelser. Dette bidrager til en mere organisk sprogudvikling.

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.

Hvis du er forhindret i at deltage på denne dato, gør vi opmærksomme på at det også afholdes d. 24. januar 2024 kl. 10.00-11.00: Læs mere og tilmeld dig her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.