Arrangementer

Temakonference om det pædagogiske læringscenter

Temakonferencen skal give inspiration til aktuelle vejlednings- og indsatsområder for det pædagogiske læringscenter. 

I oplæg og workshops vil der være et stærkt fokus på, hvordan læringscentret som team og i praksis kan understøtte skolens arbejde med at styrke elevernes faglige og sociale trivsel og udvikling. I konferenceplanlægningen lægger vi vægt på, at der skal være inspiration og støtte til det veletablerede læringscenter såvel som til læringscentre, der er under opbygning eller har begrænsede rammer.

Konferencen er planlagt i samarbejde med KL, Skolelederforeningen, Pædagogisk LæringsCenterForening, It- og Medievejlederforening og Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentre. 

Dato

18. marts 2020, kl. 09:00 - 16:00

Sted

Scandic 
Jacob Gade
Vejle

Pris

400 kr.

Målgruppe

Skoleledelsen og (teams af) ressourcepersoner og vejledere i det pædagogiske læringscenter

Tilmelding

Læs mere

Siden er opdateret 15. august 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.