Arrangementer

Virtuel spørgetime: Om sprogvurderingen i børnehaveklassen

Er du kommunal konsulent eller vejleder, som skal stå for implementering af den obligatoriske sprogvurdering i kommunen? Deltag i spørgetimen her.

Kom med til spørgetime, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have om sprogvurderingen i børnehaveklassen.

Spørgetimen er for kommunale konsulenter og vejledere, der ikke har mulighed for at deltage i train-the-trainer-webinaret den 11. juni.

Inden spørgetimen får I tilsendt en optagelse af webinaret fra den 11. juni, som I skal have set (ca.to-tre timers varighed). Webinaret har til formål at give kommunale konsulenter og vejledere konkret viden og materialer, der klæder jer på til at rådgive børnehaveklasseledere, så de effektivt kan håndtere sprogvurderingsprocessen og støtte elevers sproglige udvikling.

 

Målgruppe 

Spørgetimen er for kommunale konsulenter og vejledere, som skal stå for implementering af den obligatoriske sprogvurdering i kommunen.

 

Praktisk information

 • Tid: Mandag den 24. juni eller torsdag den 27. juni kl. 14.00-15.00.
   
 • Sted: Online - Spørgetimen vil foregå på Zoom. Vi anbefaler, at du downloader og installerer Zoom på forhånd, så du er helt klar, når spørgetimen begynder.
   
 • Pris: Det er gratis at deltage. 
   
 • Tilmeldingsfrist: Søndag den 23. juni kl. 12.00 - gælder begge dage.
   
 • Forberedelse: Inden spørgetimen får I tilsendt en optagelse af webinaret fra den 11. juni, som I skal have set (ca.to-tre timers varighed).

 

Sådan tilmelder du dig 

Her kan du tilmelde dig spørgetimen enten den 24. eller 27. juni: 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.