Arrangementer

Webinar: Inspirationsmaterialer med ny naturvidenskabelig viden til grundskolen

Webinarets formål er at udbrede nye inspirationsmaterialer til naturfagslærerne via det pædagogiske læringscenter. Webinaret giver indblik i de nye materialer og deres anvendelighed i grundskolen.

Børne- og Undervisningsministeriet står bag et udviklingsprojekt, som i efteråret 2021 munder ud i inspirationsmaterialer om ny naturfaglig forskning. Materialernes formål er at inspirere og understøtte lærere, naturfagsvejledere og -ressourcepersoner i grundskolen til at omsætte universitetsforskning til spændende og kompetenceorienteret naturfagsundervisning på alle klassetrin.

Målgruppe

Skolens pædagogiske læringscenter (PLC) spiller en central rolle i skolens hverdag. De pædagogiske læringscentre skal hjælpe til at udvikle og understøtte læringsaktiviteter til undervisningen. Derfor inviteres I som PLC-medarbejdere eller -ledere til at deltage i et webinar om materialernes udbredelse.

Dato

Den 24. november 2021

Tid

Kl. 15-16 via Zoom

Sted

Virtuelt

I kan med fordel deltage i de fælles oplæg via storskærm i et mødelokale.

Pris

Gratis

Tilmelding

Læs mere

Mere viden

Inden webinaret kan du finde de foreløbigt tilgængelige inspirationsmaterialer her og  se en introduktionsvideo om materialernes anvendelse i kompetenceorienteret naturfagsundervisning her.

Siden er opdateret 15. august 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.