Arrangementer

Webinar om emu-respons og emu for børnehaveklassen

Kender du det indhold på emu, der er målrettet dig, der arbejder i og med børnehaveklassen? Kender du til emu-respons? I webinaret får du viden om både indholdet og det faglige vejledningsforum, emu-respons. 

 

Først vises der, hvordan du opretter dig på emu-respons, og hvilke muligheder platformen giver dig for stille spørgsmål og dele viden.

Tre gode grunde til at deltage

  • Du møder din læringskonsulent for børnehaveklassen
     

  • Du får en indføring i, hvordan emu-respons kan hjælpe dig
     

  • Du kan blive understøttet i din praksis og i din undervisning via Børn og Undervisningsministeriets digitale læringsportal emu.dk. Bliv introduceret til hvad der er af forskning, praksiseksempler, undervisningsaktiviteter og artikler.

Bagefter vil der være en indføring i, hvad Børn og Undervisningsministeriets digitale læringsportal emu.dk har af forskning, praksiseksempler, undervisningsaktiviteter og artikler, som kan understøtte praksissen og undervisningen i børneklassen.

Formålet med webinaret er at give børnehaveklasselederne vejledning og inspiration til, hvordan de kan bruge emu-respons og emu.

 

Målgruppe

Arrangementet er henvendt særligt børnehaveklasseledere. 

 

Tid og sted

Arrangementet foregår virtuelt d. 9. maj kl. 14-14.45.

 

Pris

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her via conferencemanager.

Siden er opdateret 28. april 2023 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.