Nyhed

Digital platform skal styrke børn og unges digitale dannelse

Projektet ON – Sammen om digital dannelse lancerer digital platform, der skal understøtte digital dannelse af børn og unge, så de lærer at færdes på nettet på en hensigtsmæssig måde.

Om ON – Sammen om digital dannelse

Konsortiet består af:

  • Red Barnet
  • Børns Vilkår
  • Medierådet for Børn og Unge
  • Center for Digital Pædagogik

 

Den digitale platform indeholder materialer målrettet grundskolen, 10. klasse, ungdomsskolen, FGU og på ungdomsuddannelserne inklusiv særligt tilrettelagt Ungdomsuddannelse, STU.

Besøg ON – undervisning.dk

 

Lancering og indhold

Den første udgave af platformen lanceres den 12. juni og inkluderer:

  • Digitale dannelsesprincipper
  • Undervisningsmaterialer om digital dannelse

 

Målet: Fælles dialog om at færdes sikkert på nettet

De digitale dannelsesprincipper skal gøre det mere enkelt at forstå og arbejde med at styrke børn og unges digitale dannelse. Det er hensigten, at platformen kan bruges til at skabe en fælles dialog om at færdes sikkert på nettet.

Læs mere på UVM.dk

 

Baggrund

Projektet finansieres af midler fra Børne- og Undervisningsministeriets Pulje til styrket indsats for digital dannelse af børn og unge.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.