Artikel

Udgivelser, der går i dybden med gruppearbejde

Her finder du tre udgivelser, der går i dybden med gruppearbejde som undervisningsform. Udgivelserne er til fri download og er produceret af EVA - Danmarks Evalueringsinstitut 

Gruppearbejde i folkeskolen - Elevers perspektiver på EVA.dk

Gruppearbejde fylder en stor del af skoledagen for de danske elever i folkeskolen. Men det er en undervisningsform, som kan være udfordrende at få til at fungere, og som stiller særlige krav til både elever og lærere. I dette hæfte kan du blive klogere på, hvordan du understøtter godt gruppearbejde set med elevernes øjne. 

 

Gruppearbejde i folkeskolen - Læreres perspektiver på en udbredt og udfordrende undervisningspraksis på EVA.dk

Gruppearbejde kan styrke elevernes samarbejdskompetencer, sociale relationer og faglige udvikling, men arbejdsformen stiller særlige krav til både elever og lærere. Fordyb dig i EVA's undersøgelse om gruppearbejde i folkeskolen og få bl.a. svar på, hvordan gruppearbejde praktiseres i folkeskolen samt hvad lærere vurderer, der skal til, for at gruppearbejdet bliver vellykket.

 

Gruppearbejde i folkeskolen - Erfaringer fra aktionslæring på EVA.dk 

Gruppearbejde er en undervisningsform med potentiale til at styrke elevernes faglige udvikling, sociale relationer og evne til at planlægge og gennemføre en opgave sammen med andre. I kataloget kan du få inspiration til, hvordan man kan styrke elevernes udbytte af at arbejde i gruppe.

 

Find alle materialer om gruppearbejde fra Danmarks Evalueringsinstitut på EVA.dk 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.