Nyhed

Fyraftensmøde om mundtlig eksamen i dansk A

I dette ekstraordinære nyhedsbrev vil jeg blot ønske god påskeferie og reklamere for et nyt tiltag: Fyraftensmøde om mundtlig eksamen i dansk A.

Fyraftensmøde om mundtlig eksamen i dansk A på hhx/htx/eux

Som noget nyt afholder jeg i år et virtuelt fyraftensmøde om mundtlig eksamen i dansk A for alle interesserede lærere på eux, htx og hhx. Du er altså velkommen, uanset om du er erfaren eller ny lærer, har specifikke spørgsmål eller blot ønsker at få opdateret viden om den mundtlige prøve.

Mødet finder sted torsdag den 11. maj 2023 kl. 15.30 til ca. 17.00 på Skype for Business, som I tilgår via følgende link:

Deltag i Skype-møde

Som forberedelse til mødet vil jeg bede jer udfylde følgende spørgeskema:

Find sppørgeskemaet her

På mødet vil jeg holde et indledende oplæg, som vil tage udgangspunkt i jeres svar og spørgsmål. Herefter vil der være mulighed for yderligere spørgsmål og sparring med kollegaer.

Når du skal åbne møderummet via linket, vil du blive spurgt, om du vil åbne møderummet i programmet, som kan downloades gratis her: Download Skype for Business-apps på alle dine enheder (microsoft.com) eller i webapp’en. Begge dele er en mulighed. Hvis det ene ikke virker (fx problemer med lyden), så kan du lukke ned og prøve den anden mulighed.

Jeg håber, at mange af jer har tid og lyst til at deltage.

 

Rigtig god påskeferie til jer alle.

 

Med venlig hilsen

Sara Krogh, fagkonsulent

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.