Matematikfaglige netværk

En måde at kunne opdatere sig inden for faget kunne være at deltage på kurser eller sætte faget, didaktik, emner og nyheder på dagsordenen i fagteamet på skolen. Der findes dog også en række matematikfaglige netværk i Danmark. Her finder du nogle af dem.

Som underviser i matematik kan det være en stor fordel at kende til nogle af de nedenstående matematiknetværk. Dette er steder, hvor man både som nyuddannet og som erfaren lærer kan holde sig fagligt opdaterert, blive inspireret, diskutere eller få svar på presserende spørgsmål.

Faglige netværk (5)

DMN - Danmarks Matematikvejledernetværk

Danmarks Matematikvejledernetværk
© Danmarks Matematikvejledernetværk
Dette netværk er igangsat af Undervisningsministeriet i et samarbejde mellem Læreruddannelserne, CFU og Danmarks Matematiklærerforening. Netværket henvender sig primært til matematiklærere på grundskoleniveau, som har fået tildelt en vejlederlignende funktion.

Det lærende fagteam

Fagteamet arbejder.
Dette modul sætter gennem artikler, forskning, videooplæg m.m. fokus på bl.a. mødekultur, det gode møde og udvikling af fagteamet. Du finder læsestof og konkrete idéer til bl.a. strukturering af, ledelse af og indhold på fagteamets møder med udgangspunkt i faget matematik.

Vis alle Vis færre