Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

emu grafik

Ny emu er gået i luften

Den nye version af emu.dk – Danmarks læringsportal – skal gøre praksisnær viden mere tilgængelig og brugervenlig for undervisere, ledere og pædagogisk personale. Undervisningsministeriet inviterer praktikere og vidensmiljøer til at være med i den fortsatte udvikling af Danmarks læringsportal.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • DR Gymnasium med nyt tema om klimaændringer i Arktis

    Klimaforandringer i Arktis

    Nyt undervisningsmateriale om klimaændringer Se klip om klimaændringer fra DR's arkiver og arbejd problemorienteret med aktuelle cases fra Arktis.

  • ”Det’ det bedste nogensinde” udbryder Adam spontant, da han går i åen med vaders. Geovidenskab på feltarbejde i åen, august 2016

    Geovidenskab – erfaringer, gode råd og ideer

    Opsamling på spørgeskemaundersøgelse, juni 2016. Er du nysgerrig på Geovidenskab og har du lyst til at arbejde for at udbyde Geovidenskab studieretningen på dit gymnasium? Underviser du allerede i Geovidenskab og søger inspiration. Så læs videre.

Seneste moduler

begravet dødis

Glaciale landskaber og deres karakteristika

Eleverne skal udarbejde et skema med en oversigt over de forskellige glaciale landskabselementer, de processer som har formet dem og det glaciale miljø, de er blevet dannet i. Skemaet skal eleverne efterfølgende anvende som et værktøj til kort- og landskabsanalysen af de tilhørende kort.

Subscribe to Seneste moduler

Har du forslag til ideer og forløb

Hænder foldende til bøn med blå himmel i baggrunden

Har du forslag til ideer og forløb er du altid velkommen til at sende dem ind til EMU-redaktionen (klik).

Nyheder fra ministeriet

Temaer