Arrangementer

Digitaliseringsdage

Digitaliseringsdage er Børne- og Undervisningsministeriets årlige virtuelle konference med fokus på hvordan it, data og digitalisering kan bidrage til at forbedre børn, unge og voksnes læring og trivsel.

tvaers_konferencer og moeder_digitaliseringsdage_2023

Digitaliseringsdage er en gratis virtuel konference, hvor alle kan deltage.

Du kan tilmelde dig på digidage.dk

 

Målgruppe

Konferencen appellerer til alle, som arbejder med børn, unge og voksnes læring – uanset faglighed. Du kan fx arbejde med grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser (EUD), forberedende grunduddannelser (FGU), voksen- og efteruddannelser (VEU), ordblindhed eller andre læsevanskeligheder eller studieadministration.

Programmet består af sessioner, som er fordelt på forskellige temaer, så du har mulighed for at tilgå dem ud fra interesse og på tværs af målgrupper.

 

Konferencens temaer

  • Data til øget kvalitet 
  • Trivsel, faglig udvikling og elevprogression
  • Digital dannelse og kritisk stillingtagen
  • Institutionernes digitale hverdag

Program 

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge konferencens program. Programmet kommer løbende og vil kunne ses her på hjemmesiden digidage.dk

 

Hvordan deltager jeg i konferencen?

Konferencen bliver afviklet fra fra digidage.dk d. 8. og 9. november 2023.

For at deltage i Digitaliseringsdage skal du være tilmeldt og oprettet som bruger. Når du er oprettet som bruger, får du mulighed for at skræddersy netop det program, som du finder mest interessant og relevant for din praksis.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her på digidage.dk.

 

Tilpas konferencen, så den passer til dig

Det virtuelle format giver en ekstraordinær fleksibilitet og mulighed for at deltage præcis, som det passer ind i din arbejdsdag.

Alle sessioner bliver samtidig optaget.

Hvis du dermed ikke har mulighed for at deltage i løbet af konferencedagene eller misser et oplæg, kan du finde dem alle efter konferencens afvikling i vores mediebibliotek. 

 

Vi glæder os til at se dig til Digitaliseringsdage 2023!

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.