Arrangementer

Fyraftensmøde om klasseledelse i gymnasiet - 12. marts i Aarhus

Børne- og Undervisningsministeriet har i samarbejde med EVA, Danmarks Evalueringsinstitut, udgivet tre publikationer om klasseledelse i gymnasiet i serien Viden Om.

På dette fyraftensmøde vil vi præsentere publikationerne, som bl.a. indeholder et vidensnotat og et udviklingsredskab til brug for lærere og ledere, der har et ønske om at stille skarpt på klasseledelsespraksis. Derudover vil deltagerne få mulighed for både at videndele om deres hidtidige erfaringer med at sætte fokus på klasseledelse og at inspirere hinanden til at tage fat på et udviklingsforløb om klasseledelse på skole- eller klasseniveau.

Tid

Torsdag d. 12. marts 

Sted

Aarhus Handelsgymnasium

Tilmelding

Læs mere

Siden er opdateret 01. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.