Arrangementer

Tilmelding til SIP ”Skoleudvikling i praksis” - 10. november i Nyborg

Fokus på årets SIP vil være fællesskabets betydning. Vi vil se på muligheder og begrænsninger samt give inspiration til at arbejde med skolens fællesskaber og derigennem styrke elevernes deltagelseskompetencer.

SIP-konferencerne henvender sig til alle gymnasiale uddannelsesinstitutioner. Institutionerne kan tilmelde op til fire personer til hver konference. Det anbefales, at deltagerne er centralt placerede i forhold til skolens overordnede pædagogiske retning eller er centralt placerede i forhold til det aktuelle tema. Institutioner, der både rummer flere afdelinger og uddannelser, kan tilmelde to personer per adresse.

 

Dato

Onsdag d. 10. november 2021

Tid

kl. 9:30 - 15:15 med indtjekning fra kl. 9:00 - 9:30.

Sted

Nyborg Gymnasium, Skolebakken 13, 5800 Nyborg

Pris

Prisen for at deltage i SIP-konferencerne er 450 kr. per deltager, inkl. forplejning.

Tilmelding

Tilmelding foregår på dette link

 

Siden er opdateret 04. januar 2023 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.