Artikel

SRP i bioteknologi

Faget åbner en række muligheder for samarbejde med andre fag i SRP. I denne artikel præsenteres en række forslag til emner og mulige vinkler, og du kan også læse forslag til konkrete opgaveformuleringer. 

“Faget bioteknologi integrerer og anvender biologisk og kemisk viden, metoder og teknikker og omfatter fagdiscipliner som biologi, kemi, biokemi, molekylærbiologi og bioteknologi” (Læreplanen 2017). 

Forfatter argumenterer for et metodeafsnit i den skriftlige del af SRPen og giver en gennemgang af mulige metoder og videnskabsteoretiske overvejelser inden for faget ud fra “Den videnskabelige basismodel” fra “Vidensmønstre” (systime).

Udarbejdet af Marie Eiland, Køge Gymnasium i samarbejde med CFU.

 

I samarbejde med:

Materialet er udarbejdet af Centre for Undervisningsmidler (CFU) - en del af af Danmarks Professionshøjskoler.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.