Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i dansk - august 2023

AI i undervisningen er et af de store emner i det kommende skoleår, så det dykker vi ned i denne gang. Derudover kan du bl.a. læse om dansklærerforeningens årsmøde 2023, årets FIP-kurser og mere.

Kære dansklærere

Jeg håber, I er kommet godt i gang med skoleåret efter en forhåbentlig god og afslappende sommerferie. Tak til alle jer, der før ferien tog en stor og vigtig tørn som skriftlige censorer, og fordi I tog pænt i mod de nye tiltag: Den justerede vejledning til skriftlig dansk, det obligatoriske fyraftensmøde om skriftlig censur og dokumentet med opmærksomhedspunkter til de enkelte opgaver i hf- og stx-eksamenssættene.

Nu ruller et nyt skoleår med nye udfordringer og spændende muligheder. Det kan I læse mere om i disse 5 punkter:

  1. AI i undervisningen
  2. Dansklærerforeningens årsmøde 2023
  3. Årets FIP-kurser
  4. Samlet oversigt over alle skriftlige eksamensopgaver
  5. En ny kanon? Tilbud fra Informations Forlag

 

Find det fulde nyhedsbrev her øverst på siden (PDF).

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.