Artikel

STEM-forløb med cases fra sundhedsvæsenet

Undervisningsforløbene er lavet med det formål at styrke unges interesse for STEM-kompetencer (Science, Technology, Engineering & Mathematics) til brug i fremtidens sundhedsvæsen.

På STEM i Sundheds hjemmeside kan du finde materialer og inspiration til undervisningsforløb inden for STEM-fag.

Der er fire cases med tilhørende undervisningsforløb, som hver især kan danne udgangspunkt for et undervisningsforløb, hvor elever og studerende skal bruge STEM-kompetencer til at udvikle løsninger på virkelige sundhedsudfordringer. Materialet henvender sig til elever og studerende på tværs af hele uddannelseskæden - dvs. grundskole, ungdomsuddannelse og videregående uddannelse.

Du kan tilgå materialerne på stemisundhed.dk.

 

Om materialet

Materialet er udviklet og afprøvet af Odense Tekniske Gymnasium (OTG), folkeskolerne Seden Skole og Risingskolen i Odense samt studerende fra bacheloruddannelsen i Sundheds- og Velfærdsteknologi på Syddansk Universitet (SDU).

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.