Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i psykologi - september 2020

I dette nyhedsbrev kan du blandt andet læse om FIP 2021, nye vejledninger og finde henvisninger og inspiration. 

Du kan læse den fulde version af nyhedsbrevet her. 

 

Kære alle

Først og fremmest håber jeg, at alle er kommet godt i gang med det nye skoleår.

Dette skoleår bliver ikke helt "som det plejer", og vi skal alle forholde os til ændringer i sidste øjeblik. I BUVM er der nu for anden gang lukket ned for fysiske møder, hvilket naturligvis gør koordinering på tværs af fagene noget sværere. Det samme gør sig gældende på nogle skoler, bl.a. i Aarhus hvor undervisningen startede virtuelt for 1.g.

Uanset hvordan skoleåret kommer til at forløbe, skal vi også i psykologi forholde os til det. Det betyder, at nogle klasser og hold måske får et skævt forløb, det skal både eksaminator og censor være opmærksomme på ved prøven. Det kan fx være at undersøgelser i psykologi B ikke er forløbet som planlagt, eller at dele af et planlagt tema ikke er gennemført. Det afgørende til prøven er stadig i hvilket omfang, at eleven er i stand til at honorere de faglige mål.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.