Digitale gæstelærerforløb

Digitale gæstelærerforløb kan bidrage til en motiverende og aktiv undervisning på de gymnasiale uddannelser.

Gæstelærerforløbene inviterer anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere ind i undervisningen, hvor de formidler et fagligt tema, så der skabes motivation, nysgerrighed og viden hos både elever og lærere.

Baggrund for de digitale gæstelærerforløb
Den 18. februar 2021 indgik et flertal af Folketingets partier aftale om en række indsatser, der har til formål at håndtere de faglige og trivselsmæssige udfordringer, som covid-19 har medført hos flere elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. De digitale gæstelærerforløb er en del af denne aftale.

Video om gæstelærerforløbene
I videoen herunder kan du høre mere om baggrunden for forløbene og blive klogere på, hvordan de kan tilgås på alle uddannelsesområderne på emu.dk. 

© Børne- og Undervisningsministeriet
Gæstelærerforløbene inviterer anerkendte fagpersoner og fremtrædende danskere ind i klasseværelset, hvor de formidler et fagligt tema med fokus på at skabe motivation, nysgerrighed og viden.

Gæstelærerforløb

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.