For lærerstuderende

Pige der smiler
Indholdet på temaet er rettet mod studerende på læreruddannelsen.

Det indeholder moduler, der relaterer sig til det at være studerende (fx eksamen, opgaveskrivning og didaktik).

Og det indeholder moduler, der relaterer sig til praktikken (fx undervisningsforløb til praktikken, klasseledelse og undervisningsdifferentiering).

Nyheder

emu grafik

Ny emu er gået i luften

Den nye version af emu.dk – Danmarks læringsportal – skal gøre praksisnær viden mere tilgængelig og brugervenlig for undervisere, ledere og pædagogisk personale. Undervisningsministeriet inviterer praktikere og vidensmiljøer til at være med i den fortsatte udvikling af Danmarks læringsportal.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Bøger

  Billige bøger til lærerstuderende

  Bøger er dyre! Meget dyre! Især hvis man køber dem nye. Men her er et godt råd: Prøv at finde dine bøger på pensum.dk. Her kan du nemlig købe brugte studiebøger - som regel rigtig billigt.

 • Pc

  Guide til kildeangivelse

  Lær at lave kildeangivelserne rigtigt i dine opgaver. Du underbygger argumentationen i din opgave ved at henvise korrekt til kilderne.

 • Gruppe

  Undgå de negative gruppedynamikker

  Med et ansvarsskema tydeliggøres, hvordan gruppearbejdet skal fungere i skolen, samt uddelegerer ansvaret iblandt eleverne, så det gode læringsmiljø kan opretholdes.

Har du også svært ved at se, hvornår eleverne lærer noget?

Elev i fokus

For at undersøge, om eleverne lever op til de opstillede mål for en lektion, bliver læreren nødt til at gøre sig klart, hvilke tegn han/hun vil kigge efter.

Få en hjælpende hånd til selv at kunne finde elevernes tegn på deltagelse og læring:

Tegn på deltagelse og læring 

  Kontakt redaktøren

  email

  Har du spørgsmål, idéer til indhold eller andre kommentarer til temaet, er du meget velkommen til at skrive til redaktøren Jimmi Bo Jeppesen, som sidder klar ved tasterne alle ugens hverdage.

  Temaer