Nyhed

FN´s Verdensmål i undervisningen

Verdensmål i undervisningen er et område på emu.dk til dig, der er interesseret i at inddrage verdensmålene og den bæredygtige tankegang i din hverdag, uanset om du underviser eller sidder i ledelsen.

Logo til FN´s verdensmål
© verdensmål.org

Verdensmål i undervisningen finder du undervisningsaktiviteter, eksempler fra praksis og artikler med didaktiske og pædagogiske perspektiver på, hvordan verdensmålene kan indgå i undervisningen. Du kan også finde inspiration til at arbejde med bæredygtig ledelse og organisation på uddannelsesinstitutioner.

Du kan bl.a. læse om:

  • Hvordan et bæredygtighedsudvalg bestående af skoler i Aarhus Kommune arbejder med at sætte en bæredygtig retning for både børn og voksne i artiklen ”Bæredygtighed i børnehøjde”
  • Michael, der underviser i samfundsfag og naturvidenskab på avu på en verdensmålscertificeret skole. Han giver eksempler på, hvordan man kan bruge verdensmålene som ramme for det indhold, som allerede er kernestof i et fag
  • Instagramprofilen @bæredygtigSRP, der er et idékatalog med bæredygtige emner til studieprojekter
  • Økoskoleledelse og hvordan lokale relationer kan forankre en skole bæredygtigt i artiklen ”Økoskoleledelse”.

Verdensmål i undervisningen fokuserer på temaer på tværs af uddannelsesområderne, så der er noget til alle – også til dig!

BesøgVerdensmål i undervisningen 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.