Årets Dagtilbud 2020-2021

Børnehuset Troldhøj er blevet kåret som Årets Dagtilbud 2020-2021.

153 dagtilbud blev indstillet til Årets Dagtilbud 2020-2021. Heraf blev tre dagtilbud nomineret til prisen: Børnehuset Troldhøj i Roskilde, Solkernen i Odense og Lille Dalby i Hedensted. Et fagudvalg bestående af Børne- og Undervisningsministeriet, FOA, BUPL og KL besøgte de tre dagtilbud og kårede Børnehuset Troldhøj som Årets Dagtilbud. 

Børnehuset Troldhøj blev valgt som vinder blandt andet på grund af deres alsidige pædagogiske læringsmiljøer, der giver børnene mulighed for risikofyldt leg, hvor børnene mærker deres grænser. Børnehuset Troldhøj er desuden kendetegnet af en stærk og systematisk evalueringskultur, som er forankret i hele personalegruppen.

Prisen af Årets Dagtilbud blev overrakt af ministeren den 30. august 2021.

Nedenfor kan du læse mere om de tre nominerede dagtilbud

Læs mere om Årets Dagtilbud

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.